MIJN LEERDOELEN

DE WENSEN VAN EEN KLANT OMETTEN IN EEN PRODUCT/DESIGN. LUISTEREN NAAR DE KLANT ZIJN EISEN EN DEZE TERUG BRENGEN IN HET EINDRESULTAAT.

Specifiek | De wensen van een klant omzetten in een product/design. Luisteren naar de klant zijn eisen en deze terug brengen in het eindresultaat. Wanneer de klant aangeeft de website in een bepaalde site wilt, dat ik deze kan doorvoeren naar het ontwerp maar er wel mijn eigen draai aan kan geven.

Meetbaar | Wanneer ik mezelf meer kan inleven in de klant en zijn wensen beter begrijp en kan vertalen naar een design denk ik dat het doel zo goed als is bereikt. Ik moet weten hoe ik hier een makkelijkst onderzoek naar kan doen en hoe ik inspiratie en mijn eigen ingeving kan samen voegen.

Acceptabel | Het doel zou haalbaar kunnen zijn maar dat ligt er aan hoe makkelijk ik dit zelf oppak. Hoe snel kan ik wensen omzetten naar een design en dat dit ook aansluit met de websites van nu.

Realistisch | In zekere zin zou het zeker mogelijk moeten zijn. Het ligt er natuurlijk altijd aan wat voor eisen de klant heeft en of deze ├╝berhaupt wel gerealiseerd kunnen worden. Op het moment dat de klant zijn wensen aan geeft weet ik natuurlijk nog niet of het wel gerealiseerd kan worden, maar na verder onderzoek zou ik hier zeker wel achter moeten komen. Wanneer je vaker het zelfde probleem tegen komt, kun je op dat moment al tegen de klant zeggend dat dit niet gerealiseerd kan worden.

Tijdgebonden | In de eerste stage periode wil ik hier een grote stap in zetten en dit al zo goed als onder de knie hebben. In de tweede periode wil hiervan de puntjes op i zetten.

Specifiek | Een ontwerp werkelijk kunnen realiseren. Het gemaakte design zonder aanpassingen kunnen realiseren in bijvoorbeeld divi of elementor met gebruik van css. Dat ik bij het maken van een design niet na hoef te denken of ik dit wel werkelijk kan realiseren.

Meetbaar | Wanneer ik voor 95% een gemaakt design compleet kan realiseren in wordpress met gebruik van css. En wanneer ik van mezelf kan zeggen dat ik meer kennis heb van css en deze ook kan toepassen.

Acceptabel | Ik denk dat dit doel voor een groot gedeelte haalbaar is. Het ligt er erg aan wat voor design ik moet realiseren, de een is nou eenmaal makkelijker dan een ander design.

Realistisch | Een design op gemiddeld niveau realiseren zou zeker mogelijk moeten zijn binnen de stage periode. Kennis op het gebied van css groeit niet zomaar in 2/3 weken, dus dit leerdoel heeft tijd nodig om te groeien.

Tijdgebonden | Ik wil proberen om het grootste deel in de eerste periode te behalen en kijken hoever ik hiermee kom. Hier zou ik in mijn tweede periode ook nog aandacht aan kunnen besteden.

EEN ONTWERP WERKELIJK KUNNEN REALISEREN. HET GEMAAKTE DESIGN ZONDER AANPASSINGEN KUNNEN REALISEREN IN BIJVOORBEELD DIVI OF ELEMENTOR.

BEARGUMENTEREN VAN VERSCHILLENDE KEUZES. WAAROM HEB IK VOOR DEZE KLEUR GEKOZEN? HEB IK DAAR EEN GELDIGE REDEN VOOR? WAAROM NIET EEN ANDERE KLEUR?

Specifiek | Beargumenteren van verschillende keuzes. Waarom heb ik voor deze kleur gekozen? Heb ik daar een geldige reden voor? Waarom niet een andere kleur? Op de manier van er over nadenken denk ik dat resultaat nog beter wordt. Je maakt minder snel beslissingen zonder na te denken.

Meetbaar | Wanneer ik duidelijk en helder over mijn keuzes kan vertellen of nadenken zonder dat het enige moeite kost denk ik dat dit doel zo goed als is bereikt. Ook wanneer ik merk dat het ook echt invloed heeft op mijn keuzes, het ontwerp wordt sterker en wordt functioneler.

Acceptabel | Dit doel zou zeker haalbaar moeten zijn. Op ieder project en design kan ik dit toepassen. Er zijn dus vele momenten wanneer ik dit kan oefenen en hier beter in kan worden.

Realistisch | Omdat ik dit op vele momenten kan oefenen is dit zeker realistisch. Wanneer ik eenmaal een andere mind set heb dat ik er meer over na moet denken bij de keuzes die maak denk ik dat ik al met grote stappen vooruit ga.

Tijdgebonden | Ik wil proberen om hier in de eerste stage periode mee aan de slag te gaan en kijken hoe ver ik kom. Wanneer ik hier eenmaal mee ben begonnen zal dit proces al sneller gaan en zal dit zeker in de stageperiode haalbaar zijn.