Dag 1

Productfoto’s voor foxytrends gemaakt in Vught. Uitleg gekregen over het thema wat 99Projects gebruikt, divi. Hierna zelf divi nog verder onderzocht en hier tutorials over gekeken.

Dag 2

S ’ochtends klantengesprek bij Roots hockey met Steven. Tutorial gevolgd over een webshop bouwen in Divi en Woocommerce in de promobay webshop.

Dag 3

Tutorial afgekeken over een webshop bouwen. Verder gewerkt aan de website van mijn eigen klant, HipAgrodiensten.

Dag 4

De promowebshop omgezet in een webapp, wanneer je de webshop op mobiele grote bekeek viel het bovenste menu weg en werd dit menu een menu zoals in een app. Ook ben ik deze dag begonnen met inspiratie zoeken voor mijn stageverslag.

Dag 5

Ik heb mezelf verdiept in een css/divi grid. Hoe kan ik dit in een divi website coderen? Dit heb ik geleerd door middel van verschillende tutorials. Het resultaat heb ik in de webshop promobay gemaakt. Johnsons petfoods had bij een andere website van 99projects het webapp menu gezien en vond dit ook wel wat voor zijn eigen sites. Hiervan heb ik een design voorstel gemaakt hoe dit er uit zou komen te zien met zijn websites en heb ik onderzocht of dit wel mogelijk was.

Dag 6

Op de webshop van roots hockey stonden de sokken bij accessoires maar dit wilde ze veranderen, ze wilde de mannen sokken bij de kleding mannen en zo ook bij de vrouwen. Dit heb ik met eerst een korte uitleg van Steven kunnen veranderen. Daarna heb ik samen met Rob wordpress geïnstalleerd op een domein, hierna heb ik het thema divi erop geïnstalleerd en ben ik tot slot een beetje gaan rondkijken hoe ik mijn stageverslag hierin kon maken.

Dag 7

Ik heb verder gewerkt aan mijn eigen klant, hipagrodiensten. Ik heb verschillende wijzigingen aangebracht zoals de activiteiten toevoegen aan het menu. Daarna kreeg Steven de vraag van VCA infra om een oplossing te vinden om het groene menu naar boven te halen, zodat de klant niet eerst hoeft te scrollen. Hiervoor heb ik verschillende oplossingen voor verzonnen en uitgewerkt in XD.

Dag 8

Verdere wijzigingen van hipagrodiensten doorgevoerd naar de website, website afgerond. Begonnen met het ontwerpen van stageverslag in XD.

Dag 9

Nieuwe header met een lente tintje voor Injectables Tilburg gemaakt. Eerst heb ik hiervoor een voorstel in XD gemaakt. Verschillend kleurgebruik, tekstgebruik en beeldgebruik. Hiervan heeft Steven het voorstel gekozen wat het best bij de website past en deze heeft hij erin geplaatst. Shop te look voor Foxytrends gemaakt voor op facebook en instagram. Eerst de benodigde producten vrijstaand gemaakt en zo bewerkt dat ze bruikbaar zijn voor op social media. Hierna heb ik alles bij elkaar gezet en de tekst aangepast.

Dag 10

Behandeling toegevoegd bij Injectables Tilburg, deze behandeling overal waar behandelingen voorkwam op de website toegevoegd. Behandeling ook toegevoegd aan de prijzenlijst. Ook een social media recensie gemaakt voor Injectables Tillburg.

Dag 11

Begonnen met het realiseren van de homepage van het stageverslag. Aanpassing aan de homepage header van Injectables Tilburg doorgevoerd. Eerst heb ik bekeken waar het stuk tekst het beste geplaatst kon worden, hierna heb ik het eerst op de desktop versie gerealiseerd en daarna op de mobiele versie.

Dag 12

Prijswijziging op de website van Injectables Tilburg doorgevoerd. Nieuw project op de pagina van Boeijen Dakbedekking  toegevoegd op dezelfde manier als de ander projecten.

Dag 13

Databank voor Johnsons Petfoods gemaakt. Alle afbeeldingen die gebruikt worden in hun webshops op ware grote geplaatst in de databank met de mogelijkheid tot downloaden. De keuze die VCA infra had na aanleiding van mijn eerdere voorstellen verder uitgewerkt.

Dag 14

Verder gewerkt aan stageverslag in wordpress, inspiratie gezocht voor de verdere pagina’s. Verschillende recensies ontworpen voor op facebook en instagram voor Injectables Tilburg.

Dag 15

Carnaval

Dag 16

Carnaval

Dag 17

Carnaval

Dag 18

Onderzoek voor redesign van mystery guest. Hoe hebben ander soort gelijke website dit aangepakt? Hoe zijn deze ontworpen? Welke elementen komen vaker terug? Met welke software/platform is de website gebouwd?

Dag 19

Verder gewerkt aan het onderzoek voor mystery guest. Een beetje op een rijtje gezet wat ik moet doen voor mijn stageverslag en hoelang ik daar voor nodig zal hebben.

Dag 20

Onderzoek voor deconline meubelen. Onderzocht hoe andere meubel website eruit ziet, welke elementen gebruiken ze, wordt er gebruik gemaakt van een bepaald kleur gebruik en hoe ziet bijvoorbeeld de indeling van de homepage eruit.

Dag 21

Het onderzoek van deconline doorgenomen met Steven, wat was mijn conclusie en hoe dacht hij erover? Samen met Rob websites aan manageWP toegevoegd. Daarna aan alle websites met een contact formulier de plug-in post smtp toegevoegd en ingesteld.

Dag 22

Tekst voor stageverslag getypt.

Dag 23

Pop-up bij aankomst van website Gielink gemaakt met informatie over een bijeenkomst zodat iedere bezoeker dit meekrijgt, pop-up is maar 1 keer zichtbaar. Log in functie voor de website Johnson databank gemaakt zodat niet iedereen zicht heeft op de informatie hiervan maar alleen de klanten van Johnson.

Dag 24

Pagina Werk aan de muur bewerkt zodat deze beter zichtbaar is voor op mobiel. Jasper heeft sinds kort een nieuw logo, deze heb ik aangepast zodat deze beter past op de website. Deze heb ik daarna in de website gezet.

Dag 25

Begonnen met het designen/indelen van de website voor Mystery Guest als oefening. Eerst een passend thema voor elementor gezocht. Deze heb ik daarna stapje voor stapje een beetje aangepast zodat het bij de teksten en vormgeving van Mystery Guest past.

.

Dag 26

Verder gegaan met het ontwerpen van de website voor Mystery Guest. In de middag gaf John van Johnson akkoord voor het aanpassen van het menu op mobiel, deze wordt een mobile app menu. Dit menu past nog beter op het mobiel. Hier ben ik toen mee aan de slag gegaan. Johnson is een multi site met daaraan vijf websites. Op deze websites ben ik website voor website het menu gaan aanpassen. Deze dag had ik het menu voor Johnsons petfoods aangepast.

Dag 27

In de ochtend heb ik het menu voor Profine aangepast en in de middag het menu voor Planet Pet aangepast.

Dag 28

In de ochtend heb ik het menu voor Sam’s Field aangepast en in de middag het menu voor Riverwood aangepast.

Dag 29

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website

Dag 30

In de ochtend heb ik bij de site van Riverwood nog beter bruikbaar voor mobiel gemaakt, zo kun je nu ook in de mobiele versie van taal veranderen. In de middag ben ik verder gegaan met mijn stageverslag/website

Dag 31

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website

Dag 32

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website

Dag 33

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website

Dag 34

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website

Dag 35

Deze dag heb ik gewerkt aan mijn stageverslag/website. Website omgezet in html.